Geluidsman Jeroen Leemans Rotterdam

Scroll down to content

Ben je op zoek naar een ervaren geluidsman met eigen high end equipement en veel zenders dan staan hieronder mijn contact gegevens om nader kennis te maken. Liever heb ik dat je me belt (ik hou per slot van rekening van geluid). Maar mailen mag natuurlijk ook.

Jeroen Leemans
mobiel: +316 150 74 913
@:jeroen[at]popupsound[punt]nl

Jeroen Leemans, geluidsman, voor o.a. film en documentaire heeft in 2014 PopUpSound.nl opgericht. “Elke spreker of auteur steekt veel tijd in het neerzetten van zijn verhaal. Ik ben me bewust dat ik die verhalen aan het opnemen ben. Dat ik de interactie van de verhalen verteller met het publiek kan ondersteunen met goed en mooi geluid.” “Dat ik het verhaal verder vertel daar waar het beeld zijn beperkingen ontmoet.”

Wat zeggen anderen over Jeroen Leemans:

Maarten van Vliet- regisseur: “Ik maak al enkele jaren korte speelfilms maar nog nooit eerder werkte ik samen met een geluidsman met zo’n groot hart voor z’n vak als Jeroen. Dit werd me tijdens ons eerste telefoongesprek al duidelijk. Hij werkt niet mee om ‘gewoon’ het geluid op te nemen, maar is constant op zoek naar manieren om het beter te doen. Niet alleen tijdens de opnames, maar ook in de voorbereiding. Gebaseerd op het draaiboek schreef hij een geluidsplan, waardoor alles tot in detail was voorbereid en waardoor we tijdens de opnames geen steken hebben laten vallen. Er was eigenlijk nooit sprake van miscommunicatie omdat alles van te voren was uitgedacht en omdat de communicatie altijd goed was. We wisten precies waar we aan toe waren.

Jeroen is een prettig mens in de samenwerking. Hij is niet afwachtend maar ondernemend, hij benadert iedere situatie met positieve energie, hij geeft eerlijke adviezen en hij staat nooit stil. Het kwam regelmatig voor dat ik bijvoorbeeld kort overleg had met de cameraman en in plaats van af te wachten stond Jeroen extra omgevingsgeluid op te nemen. Hij is zeer bekwaam, beschikt over de beste materialen, heeft een hart voor zijn vak, een hart voor het project waaraan hij meewerkt en tilt de opname van setgeluid naar een hoger niveau. Iets wat de kwaliteit van de film ten goede komt.”

Micheal Creutzburg- regisseur: “Jeroen was de beschermheer van geluid op de set. Hij benadrukte de noodzaak van goed geluid en wist deze op kundige wijze te vangen. Van midden in de drukte van Amsterdam Centraal Station, tot de intieme scènes in het hostel; Jeroen slaagde er in de juiste opnamemethode te gebruiken voor elke situatie. Naast zijn vakmanschap was het erg fijn om met hem te werken, dankzij zijn goede mentaliteit, vriendelijke persoonlijkheid en passie voor film en geluid. Ik kijk nu al uit naar onze volgende samenwerking.

Charlie Curilan- acteur: ” Jeroen, het was een eer om met een Pro te werken. Ik heb alle respect voor wat je doet. Ik hoop je gauw te zien bij een volgende productie!

Badr Eddial en Christiaan Daniël Wouda – regisseurs: “Jeroen weet op de meest onopvallende manieren goed geluid vast te leggen, van feilloos shotgunnen van dialogen tot het verstoppen van microfoons in iemands haar. In overleg met de regisseur en cameraman beweegt hij als een spook over de set om het geluid zo goed mogelijk vast te leggen. Maar Jeroen is naast een geweldig geluidsman ook een fantastisch mens. Altijd professioneel, maar ook gezellig en een goede communicator. Wij hopen in de toekomst vaker met hem samen te werken.

PopUp Sound is een handelsnaam van BlauwGrasLand BV en gevestigd te Rotterdam
KVK: 24382020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: